Midsommarhälsning.

Lill-matte besökte Uzume under midsommarhelgen. Den lilla katten springer fritt (utan koppel och sele) på stugtomten - men hon är aldrig helt ensam utomhus, för säkerhets skull. Hon utforskar området, klättrar, springer, busar och kommer in när hon vill äta eller ta en tupplur. På kvällen ligger hon och vilar på renfällen intill braskaminen.

Hon ser ut som ett litet lodjur:



"Att ligga på rygg är avslappnande, och det är alltid skönt att bli kliad på magen"


Foto: Lill-matte

Semester!

Uzume har packat resväskan och tänker spendera de kommande veckorna i sommarstugan (Åsele). Det blir mindre uppdateringar i bloggen under husses och mattes semester.

En härlig midsommar, och framförallt semester, väntar runt hörnet.



Foto: Lill-matte

Tiggrrrr...






Coolcat.






Foto: Lill-matte

Uzume, 14 veckor




Uzume älskar att leka utomhus och är inte rädd för att gå på egna upptäckts- färder. Hon hälsar från Åsele där hon just nu kollar in sin nya stugmiljö.

Foto: Lill-matte


Uzze.



Spionage.

Det är inte alltid lätt att veta vart lill-kisse är, eller vad hon gör. Uzume hade lekt på övervåningen under förmiddagen, så långt viste jag. Filten låg på golvet. Jag ropade på henne och såg att filten rörde på sig. Hur hon kom in under den vet jag inte riktigt - men erkänn att det var ett perfekt gömställe att spionera från!



Morgonbus.






Foto: Lill-matte

Uzume, 13 veckor



13 VECKOR "GAMMAL" IDAG


För snart en vecka sedan kom Uzume hem till oss. Hon trivs i sitt nya hem och busar med oss alla. Fast bäst gillar hon nog att hoppa upp i någons knä, sträcka ut sig lång som en boa-orm och somna lugnt. Idag blev hon bjuden på nykokt fisk - Smaskens. Tallriken var helt ren efteråt.

Foto: Lill-matte

Uzume, prinsessan i familjen








RSS 2.0