Spegel, spegel...






Foto: Lill-matte

Ett kvällsäventyr.








Foto: Lill-matte

Mån 31 Maj 2010

Nu är Uzume äntligen i Umeå. Hon var till en början lite försiktig, vilket inte är så konstigt. Det är en helt ny värld och nya vänner att lära känna. Under den första kvällen blev hon på lekhumör efter lite mat på sked. Hon låg gömd under soffan den större delen av morgonen, så vi fick börja om igen med lekterapin. Hennes favoritställen är köket och tvättstugan och hon har börjat infinna sig i sitt nya hem, och familjen såklart.

Idag har hon lärt sig att använda trappan. Hon är en pigg och glad liten katt som gillar sällskap (även när hon ska äta). Hon kräver uppmärksamhet när vi andra äter vid matbordet och önskar nog att även hon fick sitta på en stol tillsammans med oss. Denna matglada kisse hoppar upp och ner när hon ser att man tar fram hennes matförpackning ur kylskåpet, mjau.

Här kommer lite bilder från helgen:


Uzume och Kitsune (resan från Sundsvall till Umeå).


Vart har jag hamnat? - Uzume gömd i kattlådan.






Foto: Lill-matte

Tors 27 Maj 2010 - Det är snart dags!


Uzume blir 12 veckor gammal imorgon och på lördag åker vi ner och hämtar henne. Hela familjen längtar och tycker att det ska bli jättekul! Foto: Isrosen

Mån 24 Maj 2010

Alla kattungar nu tingade. Snart flyttdags. Kitsune flyttar till Boden, Uzume flyttar till Umeå, Kannon till Östavall och Inari till Stockholm.

10,5 veckor gammal.

Foto: Isrosen


Tis 11 Maj 2010

Kisse är nu 9 veckor.



Foto: Isrosen

RSS 2.0